Mooie Woorden

Wat hebben mijn vriend en ik een fijne zwangerschapsshoot gehad bij Kim. Het begon fijn toen. Het begon al heel fijn toen we voor het eerst contact hadden. Kim reageerde heel snel en ze wilde meteen meedenken voor een fijne datum die voor ons alle 3 goed werkte. We hadden afgesproken dat we een week van te voren contact zouden hebben over de leenjurken die ik eventueel aan wilde tijdens de shoot (een echte aanrader want ze zijn super mooi). Uiteindelijk hebben we de shoot verplaatst van de avond naar de ochtend omdat er een heel mooi plekje vrij kwam om in de mist te shooten.

Dit was zo'n mooi detail en we zijn erg blij dat Kim dit heeft voorgesteld. Zelf is Kim heel enthousiast waardoor het shooten vanzelf ging en heel natuurlijk voelde voor ons allebei. We zijn erg trots en blij met het eindresultaat! Bedankt voor de leuke ervaring Kim en we geven je zeker weer een belletje voor een newbornshoot als de kleine man geboren is.


Wij hebben een super fijne (zwangerschap) fotoshoot bij Kim gehad. Zij dacht enorm met ons mee in haalbaarheid (i.v.m. zwangerschap) en locatie wat erg fijn was. Tijdens het maken van de foto's heeft ze mij (ons) enorm op mijn gemak kunnen stellen en waren er totaal geen ongemakkelijke momenten.

De foto's zijn prachtig! Wij gaan ook de newbornshoot bij haar doen.Kim is ondertussen onze huisfotografe geworden en groeit zo met ons gezin mee. Van zwangerschapsshoot, via de newbornshoot en de cake smash bij de 1ste verjaardag naar afgelopen weekend lekker samen de hei op met de kindjes. Ik hou van de stijl, snelheid in communicatie/verwerking en ontspannen houding van Kim. Iedere keer ben ik weer zenuwachtig, zeker als de kindjes "moeilijk doen", huilen of gelijk al de kleren vies hebben maar elke keer sta ik weer versteld van het resultaat.

Kim weet momenten te vangen doordat zei heel ontspannen omgaat met iedere situatie, komt er altijd een grappige/mooie/ leuke foto uit die precies herinnert aan dat moment. Niet geposeerd maar gewoon lekker los en spontaan, dat straalt op iedere foto tegemoet!

Ik blijf Kim vragen en zo groeit onze verzameling uitvergrotingen aan de muur.

Wat is het fijn dat Kim aan huis komt voor de fotoshoot met onze pasgeboren baby. Zo kon ons zoontje lekker vertrouwd thuis blijven. Kim maakte eerst even contact met ons zoontje toen ze binnen kwam en ze bleef dit de gehele fotoshoot doen. Ze nam allerlei mooie kleden mee waar ons zoontje op kon liggen, dit maakte de foto's compleet! Na de super mooie foto's van de zwangerschapshoot (ook door Kim) waren onze verwachtingen erg hoog. Weer zijn deze overtroffen. Wij zijn super blij!Onze fotoshoot met Kim was enorm relaxed. Kim zorgt voor een fijne en ontspannen vibe. Spelenderwijs liepen we met zijn allen rond en daaruit zijn de meest geweldige foto's ontstaan. Dit alles in korte tijd en in de herkenbare Kim Kusters stijl.  


Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan als vriendinnen. We wilde dit speciale moment vast laten leggen. En wat zijn we blij datwe dit door Kim hebben laten doen. Kim nam prachtige jurken mee waardoor de foto's net even specialer zijn geworden. Ze stelde ons op ons gemak waardoor we nu super blij zijn met het resultaat. Wanneer wij weer iets bijzonders vast willen laten leggen zal dit zeker weer bij haar zijn.
Kim heeft werkelijk prachtige foto's gemaakt van ons nieuwe gezinnetje van vier. We zijn er supersuperblij mee! De newbornshoot verliep superfijn en gemoedelijk. Kim had veel persoonlijk aandacht voor ons allevier waardoor iedereen zich heerlijk op z'n gemak voelde. Ze bracht twee tassen mee vol met de mooiste jurken, rompertjes & ander textiel. Dit gaf de foto's nét die extra prachtige touch!


Het contact met Kim was voorafgaand aan de shoot, tijdens en daarna heel fijn! De preview ontvingen we heel snel. Omdat alle foto's even prachtig waren, was het nog een behoorlijke taak om een selectie te kunnen maken! Uiteindelijk is dit gelukt en hebben we ook de definitieve foto's al heel snel gekregen.


Wanneer ons kleine meisje wat groter is, doen we het graag nog eens over!


Zoek je een lieve, kundige, meedenkende, sociale fotograaf? Stop direct met zoeken en boek je shoot bij Kim ;)"Na een lange tijd twijfelen contact met Kim opgenomen voor een boudoir shoot. Ik kreeg heel snel een hele enthousiaste reactie terug en we gingen iets plannen. Toen de datum dichterbij kwam werd het toch wel spannender. Kim is een super spontane vrouw en toen ze bij me aan de deur stond was de grootste spanning eigenlijk ook al weer weg. Ook tijdens de shoot was ze heel enthousiast, had goede tips om de foto nog mooier uit te laten komen. Ze heeft er echt oog voor gehad om mij mooi op beeld te krijgen. Het voelde totaal niet meer ongemakkelijk. 

Van tevoren had ik wat foto's gestuurd wat ik mooi vond, hier heeft ze ook goed naar gekeken als voorbeeld, kwam ook met eigen ideeën en ik kon ook altijd nog inbreng geven.

De volgende dag kreeg ik al een preview van de foto's. Ze zijn zo mooi geworden! 

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en ook heel blij dat ik de shoot bij Kim heb gedaan".Voor de tweede keer een hele fijn zwangerschaps shoot gehad met Kim!

Prachtige foto’s en een hele leuke ochtend, Kim is heel enthousiast en komt met leuke ideeën. Bedankt weer lieve Kim! 💜Ik heb een zwangerschapsshoot gehad bij Kim en ben super tevreden. De preview foto's ontvingen wij heel snel, super mooie foto's!

Kim geeft goede aanwijzingen hoe je het beste kunt gaan staan en stelt je meteen op je gemak.

Over een paar weken komt ze bij ons ook de newbornshoot doen als de kleine geboren is.Kim is een zeer kundige vrouw met passie voor haar vak, ze begeleidt je op een warme, creatieve en positieve manier gedurende de shoot, heeft oog voor detail en neemt haar tijd. Al deze elementen zorgen voor prachtige en professionele foto's! Waar wij dan ook super blij mee zijn! Daarnaast communiceert en handelt ze vlot en duidelijk. Dank je wel namens ons lieve Kim!

Super blij met het eindresultaat van onze newbornshoot. Kim neemt de tijd voor je en kijkt ook goed naar de behoefte van je kleintje, zodat de foto’s optimaal lukken. Daarnaast zorgt ze voor een gezellige en ontspannen sfeer waardoor het ook echt als een cadeautje voelde om dit samen met je kleintje te doen.


Recent heeft Kim de newbornshoot voor onze kleine gedaan. Bewust voor Kim gekozen omdat de zwangerschapsshoot ook goed bevallen was. Kim is een echte professional die weet wat ze doet en je op je gemak stelt.

Kim heeft op de eerste plaats een hele snelle service, wat natuurlijk super fijn is. De foto's zelf zijn prachtig in kleur/stijl. Verder stelt Kim je op je gemak en neemt de tijd. Een aanrader dus!!


Wij hebben een new born shoot laten doen bij Kim, echt een aanrader.

Ook was ze super lief voor ons kleintje en doet ze haar werk met passie dat zie je gewoon!

Wij komen zeker nog eens bij haar terug♥️Kim is een echt geboren fotograaf! Ze laat je op je gemak voelen, doet er alles aan om de shoot door te laten gaan (ook met minder weer) en ze heeft zelfs hele mooie jurken die je mag lenen. Ik kan het iedereen aanraden om een shoot bij haar te doen!


Tijdens de bussiness fotoshoot straalt Kim geduld en ontspanning uit waardoor ik ook een ontspannen gevoel kreeg. Ze weet de sfeer vast te leggen die ik voor ogen had en het resultaat van de foto’s mag er zijn. Het is precies wat ik hoopte, misschien nog wel een beetje meer. Ik ben er erg blij mee!


Geweldig! Kim is een heel lief, leuk en warm persoon. Ze weet precies waar ze mee bezig is, waardoor je je gelijk op je gemak voelt, zowel wij als ons dochtertje. We waren gelijk ontspannen en niet meer bezig met de camera. Daardoor zijn de foto’s prachtig geworden. Nogmaals bedankt Kim, we komen zeker nog een keer bij je terug!

Newbornshoot gehad bij Kim! Ze kwam aan huis in onze veilige omgeving. Super leuke en gezellige vrouw, die er verstand van heeft. Gaf duidelijke aanwijzingen tijdens de shoot wat wij erg prettig vonden! En dan de resultaten in één woord FANTASTISCH! Zo blij ermee 😍

Zeker een aanrader!!!
Echt een aanrader!! We hadden afgesproken op een super mooie locatie waar zij vaak haar shoots doet. Voorafgaand aan de shoot hebben we contact gehad over de kleding die we het beste aan konden doen en hier heeft ze ons bij geholpen. Kim laat je echt op je gemak voelen en heeft veel tips en leuke ideeën voor een foto. Ook staat ze open voor een eigen inbreng. Ik had ook een paar leenjurken mogen gebruiken voor de foto's die er toch een bijzondere draai aan geven. 4 dagen na onze shoot kan ik al genieten van mijn uitgekozen favoriete foto's die ze een voor een heeft bewerkt/aangepast! Super service.Kim is een erg fijn persoon om mee te shooten! Ze geeft je alle vertrouwen en laat je volledig op je gemak voelen. Tijdens mijn zwangerschapsshoot was het erg koud en had ze ook gezorgd voor lekker warme thee. Ik zou zo weer bij Kim komen shooten!!

Lieve Kim, ontzettend bedankt voor de mooie foto’s! Je weet precies de juiste shots te pakken en bent ook erg leuk met kids. Mijn kinderen toverden beide een grote lach op hun gezicht voor jouw camera. Nogmaals enorm bedankt voor de prachtige beelden! Deze krijgen een mooi plekje in onze woonkamer!